تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

بسیاری از افراد علاقه دارند تا خودشان از روی عکس دندانپزشکی بدون کمک متخصص رادیوگرافی یا پزشک، میزان پوسیدگی‌های دندان خود را تشخیص داده و به راحتی عکس OPG را خوانده و تفسیر کنند.

عکس OPG به کمک اشعه ایکس از دندان‌های بیمار گرفته شده و تفسیر آن کار سختی نیست. در این مطلب به طور کامل شما را با تمام قسمت‌های عکس رادیوگرافی پوسیدگی دندان آشنا می‌کنیم تا بتوانید به راحتی آن را بخوانید و متوجه وضعیت دندان‌های خود شوید.‌

 

 


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: سه شنبه 5 دی 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

خیلی وقت ها بیماران بعد از اتمام درمان ریشه (عصب کشی) از من می پرسند که آیا لازم است آنتی بیوتیک (چرک خشک کن) مصرف کنند؟

شاید یک تصور رایج این است که برای از بین رفتن التهاب و عفونت دندان همیشه باید آنتی بیوتیک مصرف شود. این باور چنان شایع است که حتی عده ای اگر بعد از عصب کشی (درمان ریشه) برایشان آنتی بیوتیک تجویز نشود تعجب می کنند.

پیش از هرچیز باید به این نکته توجه کنیم که منشا عفونت دندان از آلودگی و میکروب های فضای داخلی کانال ریشه است. در پروسه درمان ریشه (عصب کشی) تمرکز اصلی بر شست و شو و ضدعفونی فضای داخلی ریشه و از بین بردن این میکروب هاست و بنابراین در بسیاری از موارد درمان ریشه (عصب کشی)  به تنهایی برای مبارزه با التهاب و عفونت کافیست. خیلی وقت ها آنتی بیوتیک هیچ کمک اضافه ای انجام نمی دهد و  چه آنتی بیوتیک مصرف کنید و چه نه روند ترمیم به خودی خود در بافت های اطراف ریشه دندان اتفاق می افتد.


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: سه شنبه 7 آذر 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

آیا ماندن ریشه در لثه خطرناک است؟

یکی از دلایل باقی ماندن ریشه دندان در لثه پوسیدگی های بسیار شدید می باشد، زمانی که برای پوسیدگی دندان ها به موقع اقدام نشود باعث می شود که تاج دندان از بین برود و در این حالت فقط ریشه دندان باقی می ماند. اما جا ماندن ریشه دندان بعد از کشیدن  و یا عصب کشی دندان نیز ممکن است اتفاق بیفتد که باعث به وجود امدن مشکلات جدی در دندان و لثه میشود. وقتی ریشه یک دندان در لثه ماندگار می‌شود، ممکن است باعث به وجود آمدن عفونت، التهاب و تخریب بافت لثه شود و پیامد های جدی به دنبال خواهد داشت. بنابراین، ماندن ریشه در لثه یک موضوع جدی است که نیاز به درمان فوری دارد.


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 6 آذر 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

تلخی دهان یک احساس طعم نامطبوع است که در دهان ایجاد می‌شود و می‌تواند تجربه نامطبوعی را برای فرد به ارمغان بیاورد. این حس تلخ ممکن است به صورت موقت یا مزمن باشد و می‌تواند به صورت موقت در نتیجه مصرف غذاهای تلخ یا عوامل دیگری که در زیر بررسی می‌شوند، رخ دهد. همچنین، ممکن است تلخی دهان به علت مشکلات دهانی یا عوامل داخلی دیگری نظیر عوامل دارویی یا تغییرات هورمونی به وجود آید. ولی در کل تلخی دهان یک واکنش طبیعی هنگام خوردن غذاهای تند یا ترش است. ولی با این حال، اگر طعم آن برای مدت طولانی باقی بماند یا به طور غیرمنتظره رخ دهد، تلخی دهان خطرناک است. بنابراین مراجعه به بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان دکتر الهام توکلیان، اولین اقدام درمان و پیشگیری است.

 


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: یک شنبه 16 مهر 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

یکی از بهترین روش های اصلاح فرم و زیباسازی دندان ها در سنین پایین تر استفاده از ارتودنسی می باشد، ارتودنسی تمامی ناهنجاری های دندان را به راحتی از بین می برد و در نهایت دندان های کودک شما ظاهری بدون نقص و مرتب خواهند داشت.

معرفی انواع ارتودنسی رنگی دندان کودکان+ هزینه نهایی در سال جدید

ارتودنسی مختص کودکان در انواع مختلفی وجود دارد، یکی از بهترین نمونه های موجود ارتودنسی رنگی می باشد. این روش بدون کوچکترین محدودیتی در بین کودکان قابل اجرا است و همچنین در نهایت باعث اصلاح لبخند کودک شما می شود. ظاهر زیبا و مرتب دندان ها در هر سنی باعث افزایش اعتماد به نفس کودک شما می شود و احتمال پوسیدگی آن را کاهش می دهد، برای نصب ارتودنسی رنگی باید از متخصص دندانپزشکی کودکان کمک گرفت. ارتودنسی دندان کودکان بهترین راهکار در جهت حفظ سلامت دهان و دندان شناخته می شود.


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 20 شهريور 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

انسان ها در بدو تولد هیچ دندانی در دهان خود ندارند. اما رفته رفته و با گذشت زمان، دندان ها یکی پس از دیگری در می آیند. دندان های شیری در کودکان و نوزادان از اولین دندان هایی هستند که در دهان می رویند. احتمالا نوزادانی را که در ابتدای راه دندان در آوردن بوده اند، دیده اید. این نوزادان دائما به خاطر درد و خارش لثه، گریه می کنند.

دندان های انسان از بدو تولد تا هنگام مرگ، دو نوع است. دندان های شیری و دندان های دائمی. بعد از چند سال از رویش دندان های شیری، این دندان ها می افتند و جای آن ها دندان دائم در می آید. روند رویش، نوع دندان ها و کاربرد آن ها و همچنین برخی از مشکلات دندانی در کودکان مانند دندان قروچه، موضوع مورد بحث ماست. پس با ما همراه باشید.


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: چهار شنبه 7 تير 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

پر کردن دندان کودکان و ترمیم آنها از موضوعات بسیار مهمی است که نباید نادیده گرفته شود. در این پرسه پزشک معالج سعی می کند دندان ها شیری یا دندان های دائمی کودکان را به فرم اولیه باز گرداند تا آنها بتوانند همان کارایی قبلی خود را داشته باشند. هر چند دلایل متعددی سبب اجرای این پروسه می گردد. اما در این مقاله سعی کرده ایم آنچه لازم است در این حوزه اطلاع داشته باشید را مطرح نماییم.

 


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: دو شنبه 5 تير 1402برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

مراقبت های بعد از لمینت دندان

لمینت دندان یک راه مستقیم و بدون دردسر برای داشتن یک طرح لبخند زیبا است. لمینت دندان با بکارگیری دو عدد صفحه ی سرامیکی اجرا می شود که این صفحات نیاز به مراقبت بالایی دارند. در ادامه به بررسی راهکار های مراقبت های بعد از لمینت دندان پرداخته می شود.


ادامه مطلب
نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: یک شنبه 24 اسفند 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

صفحه قبل 1 صفحه بعد

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com